Contacte

Investment Services in Barcelona
Serveis d'inversió immobiliària a Barcelona

Una mica sobre nosaltres...

Tant la Laura com el Sergi tenen experiència prèvia treballant per a inversors estrangers, ComingTo està especialitzada en oferir serveis d’inversió immobiliària a Barcelona.

Tot va començar quan el Sergi i la Laura van apreciar que molts dels inversors que estaven invertint en el negoci de la construcció estaven insatisfets amb el servei que rebien en invertir: sentien que no tenien tota la informació sobre el projecte i de com anava la construcció.

Aquesta és la raó principal per la qual ComingTo néixer el setembre de 2017, per proporcionar el servei especialitzat que l’inversor espera i que sigui un servei digne de què parlar.

La prioritat de ComingTo és proporcionar un servei d’inversió immobiliària a Barcelona complet i a mida per aquells que vulguin invertir en el negoci de la construcció sense patir imprevistos ni desinformació.

Si voleu saber més sobre els nostres serveis, pot visitar la nostra pàgina principal o pot completar el formulari de contacte; si ho prefereix, pot trucar-nos al +34 640 16 42 02.

Experts en serveis d'inversió immobiliària a Barcelona

A tots dos, el Sergi I la Laura els agrada saber amb qui estan treballant, per això abans de donar iniciar a qualsevol projecte es reuneixen amb l’inversor, aquesta reunió pot ser tant en persona com via videoconferència, per així tenir un bon coneixement del que ell inversor necessita i sobre com vol treballar i així també poder transmetre tranquil·litat.

Treballarem per a vostè com si estiguéssim treballant per a nosaltres mateixos, el seu projecte és el nostre projecte i la seva felicitat ens portarà felicitat al llarg dels anys.

“El nostre objectiu és fer-ho fàcil per a l’inversor”

Oferim un gran nombre de serveis per ajudar-lo, pot trobar una llista completa a la nostra pàgina principal, però entre ells hi els costos del cicle de vida complet, serveis d’administració comercial, informes mensuals i la capitalització d’actius.

Si està buscant algú que:

  • Tingui cura de la seva inversió com si fos seva
  • Doni seguiment a la seva inversió no només mensualment sinó quan ho desitgi
  • L’ajudi amb tot el que necessiti al llarg del procés

#Top of #Barcelona Imagine walking #after #work with those #views #investinSpain #BuildinginSpain #ComingToSpain #ComingToBarcelona

Una publicación compartida de ComingTo (@comingto.es) el

Have you ever been in #Madrid? The #capital can offer you many oppoortunities #BuildinginSpain #relocations #ComingTo #spain🇪🇸

Una publicación compartida de ComingTo (@comingto.es) el

Having lunch #Ibiza #relax #amazing #Weader #Balearic #Islands #Ibiza #Spain #greatplacestolieveat

Una publicación compartida de ComingTo (@comingto.es) el

You can find those views on the way to #Estamariu in the #AltUrgell just near #Puigcerda #InvestInSpain #ComingtoSpain

Una publicación compartida de ComingTo (@comingto.es) el